Pohja vaihtuu tiuhaan tahtiin, kun ei oikein sopivaa tunnu löytyvän. Kaipaan jotain keväistä, mutta sellaista ei ole vielä eteen osunut. Eiköhän nuo pohjanikkarit pian aloita keväisten pohjien teon, ainakin toivon niin.

Vuosikin sitten vaihtui ja itselleni tein yhden tavoitteen, jota varmaan täälläkin useaan otteeseen tulen esittelemään. Eli tavoitteeni on kutoa torkkupeitto tilkuista. Isoäitini teki esikoiselle vauvalahjaksi sellaisen ihanan tilkkupeiton, mutta kun se on vähän pieni enkä meinaa millään mahtua sen alle, niin ajattelin kutoa itselle vähän saman tapaisen, mutta isomman. Ensimmäinen tilkku on aloitettu ja vuosi on aikaa, että saa nyt nähdä tuleeko valmista vai ei. Muita tavoitteita en tälle vuodelle asettanut, katsotaan mitä eteen tulee.

Posti tuo mukanaan jo ihania katalogeja ja lehtiä, jotka innostavat suunnittelemaan keväistä sisustamista. Vähän jo sormet syhyävät ja tekisi  mieli laittaa kotia uuteen värimaailmaan. Minulle kyllä riittää sekin tuomaan kevättä, että käyn ostamassa kimpun ihanaisia tulppaaneja keittiön pöydälle. Taidanpa jo ensi viikolla tehdä niin.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

anim576.gif