Nyt ollaan selvitty suurin piirtein nuorimman pojan 2-vuotis synttäreistä ja tänään rentouduttiin pihapuuhissa. Kasvimaahan laitoin sipulia, lehtipersilijaa, korianteria (uusi tuttavuus, mutta joka vuosi pitää kokeilla jotain uutta)ja tilliä aiempien jää- ja keräsalaatin, persilijan, ruohosipulin ja oreganon seuraksi. Lisäksi väriä antamaan malvaa, ruiskaunokkia ja peikonkakkaraa. Vielä aion lisätä auringonkukkaa ja kehäkukkaa. Viime vuonna istutin jo neilikkaa ja jännityksellä odotan kukkiiko se tänä vuonna niin kuin pitäisi.
Myös perunamaa sai tänään asukkinsa. Laitettiin koko perheen voimin Timo-perunoita maahan ja nyt odotellaan vaan sadetta. Vähän jätettiin perunamaan reunaan tilaa, että voin kokeilla saisiko siinä kasvamaan porkkanoita ja punajuurta. Punajuurta en ole aiemmin kokeillut kasvattaa, mutta nyt otan uuden haasteen vastaan.
Kasvihuoneesta haaveillaan mieheni kanssa, mutta saapa nähdä saako niitä enää mistään, ovat kuulemma kovasti kysyttyä tavaraa. Haluaisin kasvattaa itse tomaattia ja kurkkua. Amppelimansikoista, jotka ostin terassille, pojat ovat jo saaneet kolme mansikkaa, joista jokainen on puolitettu tasapuolisuuden nimissä. Itse olen vain nauttinut mansikan 
suloisesta tuoksusta ja odotan koska saan omaan suuhuni makean mansikan.
582751.jpg