Täällä sitä myllätään sormet mullassa lähes joka päivä ja nautitaan lämmöstä ja auringosta. Tänään istutettiin perunat sekä kelta- ja punasipulit. Samalla kylvin maahan jo porkkanat ja punajuuret sekä pojat yhden rivin kehäkukkaa. Mietinpä vain, että kuka nuo kasvimaat putsaa, kun oma massu alkaa olla aika lailla jo tiellä. =) No sitten kontataan tuolla kasvimaalla.
Tässäpä muutama kuva viime viikolta, vaikka nyt luonto on taas jo ehtinyt muuttua paljon vehreämmäksi ja nämäkin kuvien kukat ovat jo lähes lakastuneet.
Kiurunkannus
1522930.jpg

Seuraavien kahden kuvan kukkien nimiä en nyt kyllä muista...
1522935.jpg

1522938.jpg

Nämä mininarsissit ovat noin 10cm korkuisia. Istutin viime vuoden ruukkunarsissit maahan ja niistä tuli tällasia suloisia pikkukukkia.
1522949.jpg

Ensi viikolla taidan saada jo ensimmäiset raparperit piirakaksi, nam! Myös kylvöhommat jatkuvat viimeistään ensi viikolla ellei jopa huomenna. Erilaiset salaatit, persilija, tilli ja herneet ainakin odottavat kylväjäänsä. Toisen kasvimaan kulmaan jätin tilaa myös kurpitsapenkille, koska sitä haluaisin tänä kesänä kokeilla. Nähtäväksi jää mihin mahdan taas saada kylvettyä kaupoista haalimiani kukkien siemeniä. Pitää varmaan laajentaa kasvimaata. =)