Tähänkin tonttuun on päässyt joku pieni joulukiirekärpänen puraisemaan. Välillä siivotaan keittiön kaappeja ja sitten, kun alkaa kyllästyttää istahdan sohvan nurkkaan heiluttelemaan puikkoja, jotta muutamat pienet pehmeät paketit valmistuisivat ajoissa. Kortit ovat viittä vaille valmiit, en sitten saanut niitä valmiiksi marraskuun puolella materiaalipulan vuoksi. Kyllä joulun odotus on kivaa, vaikka välillä tuntuu ettei millään ehdikkään saada kaikkea valmiiksi mitä on suunnitellut.
Muutamia kuviakin on tullut otettua varsinkin tuolta pihamaalta. Korttikuvat pidän vieläkin salaisuutena. =)

Tämä punatulkkuherra herkutteli meidän syreenipuskassa. Silloin, kun näen punatulkun alan odottaa sadetta tietysti toivon lunta ja kylmempää ilmaa ja usein niin myös tapahtuu.
1107062.jpg

Tämä kuva ei kyllä tuo oikeaa tunnelmaa terassilta, mutta kertoo mitä siihen olen puuhaillut. Eli miehen kanssa tehtiin pienet tikkaat, johon olisi vielä tarkoitus saada tonttu istuskelemaan. Pikkujouluksi toin myös kuusen ja lyhdyt valaisevat kivasti tätä kokonaisuutta iltasella.
1107076.jpg

Voi kunpa jouluna olisi edes tämän verran lunta. Rakastan sitä puhtautta ja hohtavaa valoa, jonka lumi tuo tullessaan.
1107084.jpg

Tänään tehtiin poikien kanssa pihalle myös lumiukko, kun siihen kerran oli mahdollisuus. Lunta vain oli niin ohuelti, että pallot keräsivät myös ruohot ja lehdet mukaansa, jolloin tulos ei ollut kaikkein kaunein mahdollinen. Poikia se tosin ei haitannut yhtään, heistä se oli upea!
1107101.jpg