Vielä löytyi kaksi auringonpaisteista kehäkukkaa sellaisesta paikasta kukkimassa, johon en todellakaan ole kehäkukkaa kylvänyt keväällä. Kauniita ja piristäviä ovat kuitenkin tällaisella sumuisella säällä.
957578.jpg

Yritinpä edellispäivänä kasvimaalta rontteja korjata pois, mutta sammakko säikytti niin, että päätin jättää  homman tuonnemmaksi. No eilen sitten ryhdistäydyin ja menin jatkamaan kesken jäänyttä urakkaani, mutta samainen konna hyppäsi esiin ja säikytti toden teolla. Siinäpä sitten kiljuin, kun niin säikytti. Minä kun en yhtään tykkää matelijoista enkä mistään niljakkaista olioista, niin aika sisulla siinä jouduin kasvimaata putsaamaan. Otinpa kuvankin tästä säikyttelijästä.
957594.jpg

Kasvimaalta minut huudettiin bongaamaan tikkaa, joka naputteli vanhassa pihakoivussa. Siinä sitten poikien kanssa rivissä pihalla katsottiin tikan puuhia ja mietittiin mitähän se sieltä puusta oikein löytää. Nappasinpa siitäkin kuvan.
957607.jpg

Mitäköhän näistäkin sitten tekisin? Otin talteen kukkapenkistä lyhtykoison "hedelmiä" ja vein pesuhuoneen lattialle kuivahtamaan. Kylläpä vaan ovatkin mukavan värisiä.
957628.jpg